The 2017 ICNT Program at FRIB:

Extracting Bulk Properties of Neutron-Rich Matter with Transport Models in Bayesian Perspective

FRIB-MSU, East Lansing, Michigan, USA March 22 - April 12, 2017

The allocated time in parenthesis includes discussion.

Week 4

Monday, Apr 10 (RM 1221A & 1221B)

Writing Group Meeting

09:30-11:30 (120 min)

Jun Xu, Yingxun Zhang, Yongjia Wang

Finalizing papers of box calculation on 1) nucleon-nucleon scattering and Pauli blocking 2) nucleon evolution in a mean-field potential 3) production of pion-like particles

— 11:30-13:30 lunch (on your own) —

13:30-16:30 (180 min)

Hermann Wolter summary of the code comparison activities

— 16:30-17:00 coffee break —

Tuesday, Apr 11 (RM 1221B)

Writing Group Meeting

10:00-12:00 (120 min)

Yingxun Zhang

Finalizing papers of box calculation on 1) nucleon-nucleon scattering and Pauli blocking 2) nucleon evolution in a mean-field potential 3) production of pion-like particles

— 12:00-14:00 lunch (on your own) —

14:00-15:30 (90 min)

Hermann Wolter

Discussing future activities & writing assignments

— 15:30-16:00 coffee break —

Wednesday, Apr 12 (RM 1309)

Writing Group Meeting

10:00-12:00 (120 min) Hermann Wolter, Betty Tsang, Scott Pratt Wrap-up and action lists

- 12:00-14:00 lunch (on your own) -

14:00-15:30 (90 min) write up of action lists

— 15:30-16:00 coffee break —

Updated on 04/12/17 21:55:34 EDT.